Santuaris de Girona Français English Castellano Català
Santuaris de Girona
 
SANTUARI de la Mare de Déu
de la Salut de Terrades
IniciServeis i instal·lacionsHostatgeriaGastronomiaEl temple Propostes i activitatsRutes BTTSol·licitud de reservaContacte
 
 
PDF
  INFORMACIÓ:
Fulletó en versió PDF  
Català - Castellano
Una cuina de gustos ancestrals, de localismes culinaris

La cuina que oferim en els menjadors de la xarxa d’hostatgeries dels santuaris de Girona té un accent propi. Combina tradició i modernitat, qualitat i frescor, sense oblidar mai la riquesa  i la sòlida base que oferia la vella cuina rural catalana, basada en una tria escrupolosa de  les primeres matèries, l’ús de les menges de cada lloc, la combinació de sabors i  de productes de temporada lligats al pas de l’any,  pròpia de la terra i dels països mediterranis.

Tradicionalment la cuina dels santuaris ha preservat la memòria d’uns plats i d’un paladar,  l’emanació d’uns sabors directes, treballats amb ingredients, salses, sofregits i picades que han estat sempre les nostres. Per consuetud ha transmès les nostres maneres d’ésser individuals i col·lectives.

Pretenem que tots els que ens visitin, gaudeixin d’una taula que sigui com la d’una família, molt local i arrelada, que els entrants, segons plats, carns, peixos, fruites i dolços mantinguin el to d’una tradició culinària amb tots els matisos de la naturalesa que, en mans de professionals experts,  considerem senzilla però honorable. Bon profit!


Especialitats
  • Bacallà confitat amb melmelada de ceba
  • Arròs de tardor amb bolets i castanyes
  • Espatlla de xai al forn amb codony i dàtils
  • Flam del Santuari
  • Pinya natural amb crema cremada

 

La gastronomia pensada per gaudir-ne

 
  Xarxa de Santuaris de Girona - www.santuarisdegirona.cat - Nota legal
Informació i Reserves: terrades@santuarisdegirona.cat