Santuaris de Girona Français English Castellano Català
Santuaris de Girona
 
SANTUARI de la Mare de Déu
de la Font de la Salut de Sant Feliu de Pallerols
IniciServeis i instal·lacionsPropostes i activitatsHostatgeriaGastronomiaEl temple Tarifes Sol·licitud de reservaContacte
 
Localització

Com arribar-hi?

Santuari dels Angels
Sortint de Girona hem d’anar per la carretera de Sant Feliu de Guíxols. En una rotonda, abans d’arribar a  la Creueta,  per anar a Figueres i Barcelona, hi ha l’indicador  que puja al Santuari. També si anem en direcció a Bordils, carretera de la Bisbal,  buscarem un trecant que va a Sant Martí Vell. Des d’aquí hi ha un indicador que puja als Àngels. Des de Girona i/o Celrà hi ha molta gent que hi puja a peu.
gps GPS Latitud: 41° 58' 31" N
Longitud: 2° 54' 34" E

Santuari de St. Feliu de Pallerols

Sortint de Girona en direcció a Anglès arribar a Sant Esteve d’en Bas. Un cop allà agafar l’antiga carretera de Vic. Passats dotze quilòmetres, trobareu el desviament que us portarà al Santuari.  Si hom ve des d’Olot,  s’ha d’anar en direcció a les Preses, Sant Esteve d’en Bas fins al desviament de l’antiga carretera de Vic.

gps GPS Latitud: 42° 3' 46" N
Longitud: 2° 29' 46" E

Santuari de Terrades
Abans d’entrar a Figueres, buscarem la carretera de Llers, després aniren en direcció a Terrades. Poc abans d’arribar a aquesta vila hi ha l’ermita de Sant Sebastià.  Passat Terrades hi ha un trencant que indica Boadella d’Empordà i el Santuari de la Mare de Déu de la Salut.
gps GPS Latitud: 42° 19’ 30’’ N
Longitud: 2º 50’ 3’’ E
 
  Xarxa de Santuaris de Girona - www.santuarisdegirona.cat - Nota legal
Informació i Reserves: santfeliu@santuarisdegirona.cat