Santuaris de Girona Français English Castellano Català
Santuaris de Girona
 
SANTUARI de nostra senyora
dels Āngels
IniciServeis i instal·lacionsPropostes i activitatsHostatgeriaGastronomiaEl temple Observació astronòmicaTarifes Sol·licituds de reservaContacte
 
Us proposem...
< TORNAR A PROPOSTES


El massís de les Gavarres, les muntanyes de Begur i el paratge Castell i Cap Roig
Ruta BTT - Pedals de les Gavarres

Pedals de les Gavarres, és una ruta en BTT totalment ciclable que transcorre per tres espais naturals molt propers entre ells i connectats permanentment al llarg de l’historia: el massís de les Gavarres, les muntanyes de  Begur i el paratge Castell – Cap Roig, ubicats tots al Baix Empordà.

Un ‘mar i muntanya’ per descobrir els racons més emblemàtics i deixar-vos captivar per la seva bellesa. No és una ruta només per a persones expertes, sols necessiteu una mínima forma física i estar acostumats a anar en BTT.

Quatre dies és la durada que nosaltres aconsellem per tenir temps per tot: pedalar, visitar els llocs destacats i descansar. Pels que sigueu uns ‘màquines’ la podeu intentar fer en dos dies però mireu-vos bé les distàncies i els desnivells. Per les persones que vulguin agafar-s’ho amb calma, entre quatre i vuit dies teniu totes les possibilitats.

 

ORGANITZA:

www.pedalsdelesgavarres.com
Tels: 972303886 - 636490830
info@giroguies.com


RESERVAR

Més informació:
Pedals_cat.pdf
 
  Xarxa de Santuaris de Girona - www.santuarisdegirona.cat - Nota legal
Informació i Reserves: elsangels@santuarisdegirona.cat